Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian verkkopalveluissa on huoltokatko sunnuntaina 27.10. klo 3.00-10.00

Verkkopankit, tunnistuspalvelu, verkkomaksu, WS-kanava ja Aktia Mobiilipankki ovat poissa käytöstä katkon ajan.

Aktian asiakasetu Matilda-musikaaliin

Aktian asiakasetu Matilda-musikaaliin

Perjantai 18. lokakuuta 2024 Blogit ja artikkelit

Matilda-suurmusikaali sai ensi-iltansa Svenska Teaternin näyttämöllä syyskuussa 2024. Svenska Teatern on Aktian yhteistyökumppani, ja Aktian asiakkaana voit ostaa liput Matilda-arkinäytöksiin etuhintaan.

Roald Dahlin lastenkirjaan perustuva Matilda on maaginen kertomus tytöstä, jolla on vilkas mielikuvitus ja yliluonnollisia kykyjä. Esitys on täynnä elämää, energisiä tanssinumeroita ja mukaansatempaavaa musiikkia.

“Meille Aktiassa on tärkeää tukea kulttuurin ja taiteen tekemistä, ja Svenska Teaternin kanssa olemme tehneet yhteistyötä yli 15 vuoden ajan. Matilda-musikaali, jonka musikaalikumppani olemme, tavoittaa laajasti eri-ikäistä ja -taustaista yleisöä kieli- ja kulttuurirajojen yli”, Aktian Brand Lead Anna Holtari sanoo.

Koodilla AKTIA10 saat 10 % alennusta peruslipuista, kun ostat lippusi Svenska Teaternin verkkokaupasta. Kampanjahinta on voimassa 10.10-27.12.2024.

Osta lippusi Svenska Teaternin verkkokaupasta

Alennus koskee vain verkkokaupasta ostettuja lippuja syksyn 2024 arkinäytöksiin (ma-to). Lippuja ei voi varata tai vaihtaa. Lippuja on tarjolla rajoitetusti. Alennus koskee peruslipputyyppejä. Alennusta ei voi yhdistää ryhmähintoihin tai muihin alennuksiin. Myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan. Svenska Teatern pidättää oikeuden muutoksiin eikä vastaa mahdollisista painovirheistä.