Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det är serviceavbrott i Aktias nätbank söndag 27.10 kl. 3.00-10.00

Nätbanker, identifieringstjänsten, nätbetalning, WS-kanal och Aktia Mobilbanken är ur bruk under avbrottet.

Aktias kundförmån till musikalen Matilda

Aktias kundförmån till musikalen Matilda

Den 18 oktober 2024 Bloggar och artiklar

Stormusikalen Matilda hade premiär på Svenska Teatern i september 2024. Svenska Teatern är Aktias samarbetspartner och som kund hos Aktia kan du köpa biljetter till Matilda musikalens vardagsföreställningar till förmånspris.

Musikalen Matilda är baserad på en barnbok av Roald Dahl och är en fantastisk berättelse om en exceptionellt modig, fantasifull och intelligent flicka. Föreställningen myllrar av liv, energiska dansnummer och medryckande musik.

”För oss på Aktia är det viktigt att stödja skapandet av kultur och konst, och vi har samarbetat med Svenska Teatern i över 15 år. Musikalen Matilda, där vi är musikalpartner, når ut till en bred publik i olika åldrar och med olika bakgrunder, över språk- och kulturgränserna”, säger Aktias Brand Lead Anna Holtari.

Med koden AKTIA10 får du 10 % rabatt på ordinariebiljetter, när du köper biljetten från Svenska Teaterns nätbutik. Kampanjpriset är i kraft 10.10-27.12.2024.

Köp din biljett på Svenska Teaterns webbutik

Rabatten gäller endast biljetter till vardagsföreställningar (må-to) under hösten 2024. Biljetterna kan inte bokas och har ingen bytesrätt. Begränsat antal platser. Rabatten gäller ordinariebiljetter. Rabatten kan inte kombineras med gruppriser eller andra rabatter. Försäljnings- och leveransvillkor gäller.  Svenska Teatern förbehåller sig rätten till ändringar och ansvarar inte för eventuella tryckfel.