Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Vill du ha 4,55 % ränta på din deposition?

Vill du ha 4,55 % ränta på din deposition?

Den 5 april 2024

Boka tid

Just nu kan vi erbjuda dig 4,55 % ränta på en ettårig tidsbunden deposition på minst 15 000 euro om du samtidigt gör en lika stor placering i en placeringslösning som Aktia erbjuder.

Boka ett distansmöte

Boka en tid till ett distansmöte här. Vi gör samtidigt upp en personlig förmögenhetsplan och hittar den lösning som passar just dig bäst.

Boka tid

Detta är en annons. Den fasta årliga depositionsräntan baserar sig på 12 mån. euribor och kan variera dagligen. Depositionsräntan för en 12 mån. placeringsdeposition utan annan placering av motsvarande storlek var 3,62 % 3.4.2024. Erbjudandet gäller för privatpersoner fram till 30.4.2024. Banken har rätt att ändra erbjudandet om marknadsläget förändras. Placeringsdepositionen är en tidsbunden deposition på ett (1) år och den fasta årliga räntan är 4,55 % om kunden placerar ett belopp som motsvarar minst depositionen i en placeringsfond eller specialplaceringsfond som förvaltas av Aktia (exklusive fonderna Aktia Kort Företagsränta+ och Aktia Stabil Ränta), i en strukturerad produkt som Aktia förmedlar eller i en sparförsäkring eller ett kapitaliseringsavtal som beviljas av Aktia Livförsäkring Ab (”Dubbelerbjudande”). Minimidepositionen för det tidsbundna depositionserbjudandet är 10 000 euro och maximidepositionen 5 000 000 euro. Dubbelerbjudandets minimiplacering är totalt 30 000 euro (deposition + annan placering). Att köpa produkterna i kombination kan ändra risken i förhållande till vad den hade varit om produkterna hade köpts separat. Insättningsräntan är källskattepliktig inkomst i Finland och avkastningen på placeringen är skattepliktig kapitalinkomst. Detta är inte en av Aktia Bank Abp given individuell rekommendation för kunden. Investeringsverksamhet förknippas alltid med en ekonomisk risk. Kunden ansvarar själv för de ekonomiska följderna av sina placeringsbeslut. Resultatet påverkas även av beskattningen, som är beroende av varje placerares personliga situation och som kan förändras i framtiden. Kunden ska alltid före placeringsbeslutet bekanta sig med placeringsobjektets egenskaper, kostnader och risker som framgår av t.ex. fondens fondprospekt, faktablad, marknadsföringsbroschyr eller produktfakta för försäkringen. Stadgar, försäkringsvillkor, fondprospekt, marknadsföringsbroschyrer, grundprospekt, faktablad, lånespecifika villkor och andra officiella dokument samt Aktia Bank Abp:s meddelande till investerare finns tillgängliga avgiftsfritt på finska och svenska vid Aktias serviceställen och på adressen www.aktia.fi. Ett undantag till föregående är strukturerade produkter förmedlade av Aktia vars produktmaterial oberoende av material finns att tillgå på finska, svenska och engelska. Fonderna förvaltas av Aktia Fondbolag Ab som är en del Aktiakoncernen. Aktia Bank Abp verkar som ombud för Aktia Fondbolag Ab och Aktia Livförsäkring Ab. Aktias kundtjänst ger mer information om dubbelerbjudandet på tfn 0800 02470 (avgiftsfritt).